Після вибухів у Києві зріс рівень забрудненості повітря

Що відомо про стан атмосфери у столиці

Після нічних обстрілів дронами-камікадзе, вибухів та пожеж у Києві зріс рівень забрудненості повітря. Про стан атмосфери розповіли в Управлінні екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, погіршився стан повітря на лівому березі Києва, на правому березі ситуація краща. В Управлінні екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації поінформували, що середній рівень забрудненості атмосфери зафіксовано на вулиці Архітектора Вербицького. Водночас моніторинг зафіксував дуже низький рівень забрудненості повітря на вулиці Турівській.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за час повітряної тривоги в небі над Києвом зафіксували 23 дронів-камікадзе, з них сили оборони знищили 18 безпілотників. Уламками збитих "шахідів" у Києві пошкоджені проїжджа частина у Солом’янському районі, а також вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі столиці. Також є влучання в об’єкт критичної інфраструктури.

Нагадаємо, про чергову атаку російських окупантів на столицю розповів Київський міський голова Віталій Кличко. За його словами, енергетики та тепловики працюють над тим, щоб оперативно стабілізувати ситуацію з енерго- та теплопостачанням. Рятувальники вже ліквідували наслідки вибухів у столиці та оприлюднили фото та відео з місця гасіння пожеж. Одну з пожеж у Києві на площі 150 квадратних метрів довелося гасити понад 2,5 години. Після влучання дрону-камікадзе в столиці горів пошкоджений вибухом об’єкт критичної інфраструктури. Після нічних обстрілів у Києві запровадили екстрені вимкнення світла.

Читайте также