У Деснянському районі встановлять більше сотні відеокамер: знаємо де

Камери будуть здатні розпізнавати різні види транспорту

Деснянський район столиці поповниться дорожніми відеокамерами. До кінця поточного року їх повинні встановити 139 штук. Таку інформацію повідомила прес-служба Деснянської РДА, передає "Вечірній Київ".

Так, за інформацією чиновників, камери встановлять в цілях безпеки дорожнього руху та контролю за завантаженістю перехресть, небезпечних ділянок доріг і основних місць в'їзду-виїзду з Києва.

Відзначається, що камери зможуть розпізнавати автомобільні номери і оглядати територію навколо себе.

"Інтелектуальні камери вважають і розпізнають різні види транспорту, прогнозують транспортні потоки автомобілів і самостійно аналізують завантаження кожної смуги", - відзначили в РДА.

Камери будуть спостерігати за такими вулицями:

вул. Милославській, Лісківській, Радунській, Маяковського, Цвєтаєвої, Закревського, Лифаря, Крайньої, Електротехнічній та Драйзера (71 камера).

Вул. Бальзака, Каштановій, вул. Маркса, вул. Шолом-Алейхема, вул. Мілютенка, Лісового проспекту, вул. Кубанської України, вул. Волкова - тут буде встановлено 68 камер.

Камери встановлюють у співпраці з Нацполіцією. Раніше в районі вже встановили 121 камери.

Як повідомляв портал "Коментарі", На сьогодні в Києві розташовано більше ніж 6200 камер відеоспостереження. Камери взяли в експлуатацію в системі "Безпечне місто". Начальник управління інформаційно-аналітичної підтримки столичної поліції Сергій Магда зазначив, що з січня 2020 року система допомогла розкрити більше 1500 злочинів у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися