Атака дронів спричинила значні проблеми з Інтернетом у Києві

У столиці зафіксовано значні перебої з доступом у мережу

У Києві спостерігаються значні перебої з доступом у мережу після масової атаки іранських дронів-камікадзе, запущених російськими загарбниками по Україні вночі 19 грудня. Про це повідомляє організація NetBlocks, передають "Факти".

За останніми даними компанії NetBlocks, у Києві фіксують серйозніші проблеми з доступом до Інтернету, ніж після попередніх ударів росіян по столиці 16 грудня.

"Показники свідчать про погіршення зв’язку, енергопостачання у Києві та околицях після нічних атак російських безпілотників на цивільні об’єкти критичної інфраструктури," - йдеться у повідомленні.

В організації зазначили, що вдень 19 грудня національний зв’язок у Києві перебував на рівні близько 50% від норми. Схожа ситуація спостерігалася після атаки 16 грудня, проте тоді цей показник був трохи вищим, ніж 19 грудня.

У Києві через атаку дронів є пошкодження об'єктів критичної інфраструктури. 19 грудня Київ витримав кілька хвиль атак іранських "шахедів". В повітряному просторі столиці зафіксували понад 20 ворожих безпілотників, з них близько п’ятнадцяти знищили Сили Протиповітряної оборони. Наслідки влучання дронів-камікадзе в об’єкт критичної інфраструктури зараз ліквідовують аварійні служби.

У військовій адміністрації Києва підвели підсумки обстрілів столиці. Підсумкову зведену інформацію щодо атаки "шахедів" на Київ оприлюднили в Київській міській військовій адміністрації. За час повітряної тривоги в небі над столицею було зафіксовано 23 ворожих БПЛА. Сили оборони знищили 18 дронів. Уламками збитих дронів-камікадзе у Києві пошкоджені проїжджа частина у Солом’янському районі, а також вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі столиці. Є пошкодження об'єктів критичної інфраструктури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися