Відключення світла у Києві: в "Укренерго" дали прогноз щодо обмежень

У національній енергетичній компанії "Укренерго" дали прогноз щодо обмежень електроенергії в українській столиці і розповіли, коли може покращитися ситуація з відключеннями

У національній енергетичній компанії "Укренерго" дали прогноз щодо обмежень електроенергії в українській столиці і розповіли, коли може покращитися ситуація з відключеннями. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

За словами енергетиків, ремонтні бригади роблять все можливе, щоб повернути світло до будинків громадян. Зазначається, що насамперед електроенергію отримують об'єкти критичної інфраструктури — лікарні, водоканали та котельні.

В "Укренерго" розраховують, що до кінця доби 20 грудня енергетикам вдасться підвищити рівень споживання мешканців на 20-30%.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли, в яких районах української столиці найбільше відключають електроенергію. Про це стало відомо із коментаря, який дав генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, найбільше світла відключали на лівому березі, а також на Оболоні та Куренівці. Він зазначив, що туди поки що доставити електроенергію в потрібному обсязі неможливо.

Коваленко заявив, що ремонтні роботи продовжуються, в середньому час відключення становить 4-6 годин.

Читайте также