На Київщині може не бути світла до 23 грудня: йдеться про деякі райони

У деяких районах на території Київської області може не бути електроенергії до 23 грудня, але світло давати почнуть вже сьогодні

У деяких районах на території Київської області може не бути електроенергії до 23 грудня, але давати світло почнуть вже сьогодні. Про це стало відомо із коментаря голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, який він дав виданню Українські новини.

За його словами, тотальне відключення може тривати до 23 грудня, йдуть відновлювальні роботи, на стабілізацію ситуації потрібно дві-три доби.

Він зазначив, що це наслідки ударів дронами-камікадзе 19 грудня, проте світло в будинках мешканців регіону почнуть давати вже 20 грудня.

Нагадаємо, що в національній енергетичній компанії "Укренерго" дали прогноз щодо обмежень електроенергії в українській столиці і розповіли, коли може покращитися ситуація з відключеннями. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії.

За словами енергетиків, ремонтні бригади роблять все можливе, щоб повернути світло до будинків громадян. Зазначається, що насамперед електроенергію отримують об'єкти критичної інфраструктури — лікарні, водоканали та котельні.

В "Укренерго" розраховують, що до кінця доби 20 грудня енергетикам вдасться підвищити рівень споживання мешканців на 20-30%.

Читайте также