На Київщині змінять графік відключень світла до кінця тижня

У Боярці на території Київської області змінять графік відключення електроенергії до кінця цього тижня

У Боярці на території Київської області змінять графік вимкнення електроенергії до кінця цього тижня. Про це сталося з офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Боярки Олександр Зарубін.

За його словами, замість 4 годин буде світло - є/4 немає 2/4 або 2/6.

"Була зустріч у КОДА про стан роботи об'єктів критичної інфраструктури та енергопостачання у громадах. Після атак ситуація погіршилася. На сьогодні робимо все для забезпечення житла теплом та водою", - розповів мер.

За його словами, вчора цілий день, окрім звичайного графіка, було введено ще й спецграфіку відключень, тому у багатьох споживачів електроенергії не було по 20 годин і більше.

Нагадаємо, що в деяких районах на території Київської області може бути електроенергії до 23 грудня, але світло давати почнуть вже сьогодні. Про це стало відомо із коментаря голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби.

За його словами, тотальне відключення може тривати до 23 грудня, йдуть відновлювальні роботи, на стабілізацію ситуації потрібно дві-три доби.

Він зазначив, що це наслідки ударів дронами-камікадзе 19 грудня, проте світло в будинках мешканців регіону почнуть давати вже 20 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Шура

22 грудня 2022, 00:09

В Коцюбинском нет света совсем с 19 декабря .

Олександр!

21 грудня 2022, 08:52

Ну да! 19-го числа вимкнули о 15.20, увімкнули 20-го, о першій ночі. А вже о другій ночі, знов вимкнули. Зараз 21-ше число, і станом на 8:55, світла досі немає. Я все розумію, ремонт, розвантаження лінії.. Але ж чорт забирай, - трішки бісить, коли в сусідньому кварталі, світло і не вимикали увесь цей час...

Богдан

21 грудня 2022, 07:48

Ну да 21 число, а світло і на годину не вмикали

Галина

20 грудня 2022, 19:05

Нет света вторые сутки ул, Сальского

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися