У Києві діють екстрені відключення світла: подробиці від ДТЕК

В українській столиці 21 грудня продовжують діяти екстрені відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці 21 грудня продовжують діяти екстрені відключення електроенергії через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із повідомлення енергетикою компанії ДТЕК "Київські електромережі".

У прес-службі ДПЕК заявили, що графіки планових та стабілізаційних відключень у місті не діють — продовжуються аварійні обмеження. Енергетики роблять усе можливе відновлення.

Нагадаємо, що в деяких районах на території Київської області може бути електроенергії до 23 грудня, але світло давати почнуть вже сьогодні. Про це стало відомо із коментаря голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби.

За його словами, тотальне відключення може тривати до 23 грудня, йдуть відновлювальні роботи, на стабілізацію ситуації потрібно дві-три доби.

Він зазначив, що це наслідки ударів дронами-камікадзе 19 грудня, проте світло в будинках мешканців регіону почнуть давати вже 20 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися