У Києві можна сплатити продукти карткою без світла: подробиці

В українській столиці тепер з'явилася можливість оплачувати покупки у магазині банківською карткою під час вимкнення електроенергії

В українській столиці наразі з'явилася можливість оплачувати покупки у магазині банківською карткою під час відключень електроенергії.

Відомо, що в Україні з'явився додаток Brave Store для роботи магазинів у разі відключення світла. Це не тільки дозволяє оплачувати товар карткою під час знеструмлення, а й дає можливість магазину працювати та сплачувати податки.

Додаток дозволяє касирам сканувати товари, розраховувати клієнтів без електроенергії та зв'язку, зберігати чеки тощо. Завантажити програму можна як для iOS , так і на Android .

Нагадаємо, що на території Київської області понад 30 громад продовжують сидіти без електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, найскладніша ситуація у Вишгородському, Бучанському, Обухівському та частково Фастівському районах.

Наразі відновлення електропостачання продовжується. Він зазначив, що з кожним ворожим обстрілом складність та тривалість ремонтних робіт зростає.

Внаслідок масштабних пошкоджень енергетичної інфраструктури "Укренерго" застосовує екстрені відключення електрики. Насамперед електрику подають на об'єкти критичної інфраструктури — лікарні, об'єкти тепло- та водопостачання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися