У Києві оголосили конкурс на гендиректора "Довженко-Центру"

Конкурс триватиме з 21 грудня 2022 року по 21 лютого 2023 року

Оголошено конкурс на посаду керівника державного підприємства "Національний центр імені Олександра Довженка" у Києві. Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Термін прийому документів – з 21 грудня 2022 року до 16:00 20 січня 2023 року. Формування конкурсної комісії розпочнеться 22 грудня. Термін проведення конкурсу не повинен перевищувати 60 днів, тобто він триватиме з 21 грудня 2022 року по 21 лютого 2023 року.

Керівником державного закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особа, яка бере участь у конкурсі, має подати такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних;

- автобіографія, що містить ПІБ, дату і місце народження, інформацію про громадянство, освіту, трудову діяльність, громадську роботу, контакти, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи;

- мотиваційний лист.

Зазначені документи надсилаються на поштову (вул. Кіото, 27, м. Київ, 02156) та електронну адреси ([email protected]) Державного агентства України з питань кіно.

Нагадуємо, що 10 листопада у Києві СБУ, поліція та прокуратура прийшли з обшуками до "Довженко-Центру". Про це повідомив Центр на сторінці у Facebook.

"Поліція та прокуратура проводять обшуки. Шукають документи, пов'язані із забудовником", - йшлося у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися