Посольство Ізраїлю відкриває "Пункт незламності" у Києві

21 грудня посол Ізраїлю повідомив про відкриття "Пункту незламності" у Києві

У посольстві Ізраїлю розповіли про відкриття "Пункту незламності" у Києві в рамках програми гуманітарної допомоги Україні. Про це повідомив посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський у Twitter.

"У рамках гуманітарної допомоги Україні посольство Ізраїлю відкриє сьогодні в Києві "Пункт незламності", який забезпечить населення основними комунальними послугами, включаючи електрику, мобільний зв'язок та інтернет, опалення та воду", - написав Міхаель Бродський.

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок організації та функціонування "Пунктів незламності". Згідно з ним, в Україні планують відкрити 15 тисяч таких пунктів.

Мер Броварів заборонив під час тривоги виганяти людей із "Пунктів незламності". У Броварах 5 із 7 "Пунктів незламності" розташовані в ліцеях та дитячих садках. Під час повітряної тривоги усі відвідувачі навчального закладу мають пройти в укриття.

Проте працівники шкіл не дозволяють відвідувачам цих "Пунктів незламності" спуститися в укриття, бо під час навчального процесу там перебувають діти. Тому люди змушені виходити надвір.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися