Мешканець Київщини зберігав понад 400 патронів та бойову гранату (ФОТО)

У жителя Обухова знайдено понад 400 набоїв калібру 5,45 мм та бойову гранату

Поліція Київської області затримала мешканця міста Обухів, який незаконно зберігав боєприпаси та гранату. Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

Близько 22.00 21 грудня до поліції надійшло повідомлення про те, що житель Обухова незаконно зберігає боєприпаси. Співробітники Обухівського відділення поліції Київщини провели терміновий обшук. У 43-річного місцевого мешканця у господарському приміщенні знайдено понад 400 набоїв калібру 5,45 мм та бойову гранату.

За фактами незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами чи вибуховими речовинами розпочато досудове розслідування. Чоловікові загрожує до семи років ув'язнення.

На Київщині чоловік знайшов у лісі та приніс додому танковий снаряд. 53-річний житель села Сошників знайшов у лісі танковий снаряд та приніс його до оселі. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба. Правоохоронці виявили в господарському приміщенні чоловіка танковий кумулятивний снаряд 125 мм.

Вибухотехніки встановили, що боєприпас відноситься до особливо небезпечної категорії вибухових боєприпасів. Спеціалісти транспортували вибухонебезпечний предмет на підривний майданчик та провели його знищення.

Читайте также