У Києві на заправках можна сплатити електроенергію: як це зробити

В українській столиці на автозаправних станціях можна сплатити електроенергію

В українській столиці на автозаправних станціях можна сплатити електроенергію під час заправки автомобілів – про це стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби мережі заправок WOG.

Відомо, що у Києві було запроваджено пілотний проект розрахунку за світло на автозаправних комплексах WOG. Таку можливість реалізував для своїх клієнтів постачальник YASNO разом із фінансовим партнером ГлобалМані.

Щоб сплатити електроенергію на АЗК WOG, потрібно назвати оператору свій особовий рахунок та ПІБ власника. Клієнт має можливість внести готівкою до 5 тисяч грн., а якщо потрібна точна сума нарахувань — його повідомить оператор.

Список АЗК WOG, на яких можна розрахуватися за спожиту електроенергію, можна переглянути тут. У столиці таких АЗК налічується 21.

Нагадаємо, що ситуація з відключеннями електроенергії в українській столиці найгірша по всій країні після недавніх атак російських окупантів, але набір потужностей йде. Про це стало відомо із коментаря, який дав міністр енергетики України Герман Галущенко.

За його словами, у Києві є значні руйнування після атак дронами-камікадзе, що робить ситуацію у місті найскладнішою. Він зазначив, що енергетики працюють над відновленням цілодобово.

Галущенко заявив, що росіяни аналізують кожну атаку, встановлюють збитки та завдають нових ударів, проте енергетики навчилися виходити із ситуації. Міністр наголосив, що до мережі підключено ще один блок атомних електростанцій, ведеться набір потужності.


Читайте также