У Києві залізничний вокзал засяяв патріотичними кольорами (ФОТО)

Швейцарський художник зі світла Геррі Хофштеттер підсвітив залізничний вокзал у столиці

Головний залізничний вокзал України у Києві прикрасив патріотичними кольорами, різдвяними візерунками, вишивкою та соняшниками всесвітньо відомий швейцарський художник зі світла Геррі ХофштеттерПро це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Сповнені надією та світлом у ці темні дні,продовжуємо наш рух до перемоги за графіком", — йдеться у повідомленні.

Прес-служба подякувала Геррі Хофштеттеру за підтримку України та неймовірну ілюмінацію, а також подякувала Міністерству культури та інформаційної політики України за підтримку цієї чудової ініціативи.

Геррі Хофштеттер працював в Україні з невеликою командою з чотирьох осіб та власним генератором. Тур проходив Києвом та його околицями 23, 24 та 25 грудня. Художник оригінально підсвітлював будівлі у столиці.

Зображення окремих проекцій були створені на місці у вигляді NFT та розміщені на платформі Opensea NFT. Отримані кошти підуть на акції солідарності з Україною.

Проект підтримували Посольство Швейцарії в Україні, Міністерство культури та інформаційної політики України, Міністерство внутрішніх справ України та Державне агентство України з питань мистецтва та мистецької освіти.

Читайте также