У Києві патрульні затримали серійного викрадача автомобільних номерів

Чоловік обирав більш вартісні авто, знімав з них держані номерні знаки та вимагав викуп за повернення

Поліція підозрює грабіжника принаймні у п’яти злочинах. У Києві патрульні затримали серійного викрадача автомобільних номерів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Повідомляється, що у Шевченківському районі столиці поліцейські помітили підозрілого чоловіка і попросили його показати документи. На таке прохання невідомий почав просто втікати, але його затримали для надання пояснень. Як з’ясували правоохоронці, чоловік обирав більш вартісні авто, знімав з них держані номерні знаки та вимагав викуп за повернення.

Правоохоронці з'ясували, що чоловік обирав дорогі автомобілі та знімав із них номерні знаки. За повернення викраденого він мав залишити на місці злочину відповідні записки, але не встиг, оскільки поліцейські його затримали. Слідчі довели  його причетність до п’яти викрадень.

Зазначається, що зловмисником виявився чоловік 1980 року народження, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайські дії. До суду його взяли під варту з можливістю викупу у 38 тисяч гривень. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Дніпровському районі відкрили кишеньковий парк.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися