У Київській області очікується різке погіршення погоди — прогноз

На території Київської області до кінця доби 27 грудня очікується серйозне погіршення погоди

На території Київської області до кінця доби 27 грудня очікується серйозне погіршення погоди — йдеться про туман. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що у Київській області найближчим часом із утриманням до кінця доби 27 грудня туман, такі дані Укргідрометцентру.

Видимість становитиме 200-500 метрів, оголошено жовтий рівень небезпеки. Фахівці попереджають, що погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг, вулиць.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти можуть завдати нових ударів по критичній інфраструктурі української столиці та інших міст напередодні Нового року. Про це стало відомо із звернення глави держави.

За його словами, до кінця 2022 року залишається кілька днів, а тому слід пам'ятати, що противник спробує знову занурити українців у темряву.

Він закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги найближчими днями, а також знайти найближчі Пункти незламності та розповісти про них близьким.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися