Відключення електроенергії на Київщині стали рідшими

Енергетики просять обмежити споживання електроенергії у певні проміжки часу

Відключення електроенергії у Бучанській громаді останніми днями стали рідшими, але важливо продовжувати економити електрику з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. Про це повідомили в Бучанській міськраді.

"В останні дні ми маємо менше відключень електрики, але важливо продовжувати економити", - йдеться у повідомленні.

Експерти в галузі енергетики закликають громадян обмежувати споживання електроенергії та використовувати енергоємні електроприлади вже після опівночі. У КП "Бучасервіс" вважають, що чим менше електроенергії споживають українці, тим менше навантаження на мережу, і тим швидше проходитиме ремонт обладнання для уникнення відключень.

Важливо обмежити енергоспоживання з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. Рекомендується користуватися бойлерами, пральними машинами, обігрівачами та кондиціонерами вже після опівночі.

Про вимкнення світла у Києві та Київській області розповіли в "Укренерго". Дефіцит потужності в енергосистемі України дещо скоротився завдяки збільшенню обсягів виробництва електростанцій. Про оперативну ситуацію з електропостачанням розповіли в компанії "Укренерго", передають "Коментарі".

За даними державного підприємства, після аварійно-відновлювальних робіт включено в мережу блок на одній з теплових електростанцій, що постраждала під час однієї з останніх російських ракетних атак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися