На Київщині поліцейський собака вивів кінолога на слід зловмисника (ВІДЕО)

Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі

Кінолог поліції Київської області затримав грабіжника у Броварах. Поліцейський собака вивів правоохоронця на слід зловмисника. Про це повідомляє поліція Київщини.

Днями 60-річна жінка ненадовго залишила свою сумку у місцевому парку та попрямувала на найближчий тренувальний майданчик. Тоді 47-річний злочинець вирішив скористатися відсутністю власниці речей та викрасти її майно.

Потерпіла побачила, як зловмисник краде її речі, тож одразу почала кликати на допомогу. Неподалік знаходився Євгеній Полторан, інспектор кінологічного центру поліції Київської області, який займався зі службовою собакою. Правоохоронець негайно відреагував і попросив фігуранта про припинення незаконної діяльності, але у відповідь злочинець втік.

Службовий собака вивів кінолога на слід грабіжника. Правоохоронець затримав зловмисника та передав його співробітникам Броварського управління поліції Київщини.

За фактом пограбування, скоєного в умовах воєнного стану, слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

відшукав бабусю, яка замерзала в лісі. До поліції надійшло повідомлення про зникнення літньої жінки, яка мешкає в Обухівському районі. Опівдні старенька пішла в ліс по хмиз і залишила вдома мобільний телефон.

Пенсіонерка захопилася роботою та заблукала. У пошуках виходу з лісу вона пройшла кілька кілометрів від свого будинку і впала від виснаження в очереті біля річки.

Службовий собака впевнено пішов слідом, привівши провідника до змученої, але живої жінки. Лікарі, які оглянули жінку, запевнили, що її здоров'ю нічого не загрожує.

Читайте также