У Київській області перед Новим роком перевірятимуть транспорт та документи

На території Київської області в Обухівському районі перед Новим роком перевірятимуть транспорт та документи з метою посилення заходів безпеки

На території Київської області в Обухівському районі перед Новим роком перевірятимуть транспорт та документи з метою посилення заходів безпеки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Обухівської міської ради.

Відомо, що за планом керівництва Збройних Сил України в Обухівському районі до 30 грудня проводитимуться заходи щодо перевірки транспортних засобів та особистих документів громадян. Такі заходи спрямовані на перевірку та контроль прямування місцевими жителями правового режиму військового стану.

Нагадаємо, що з пікера Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Гнат розповів, чому російські окупанти стали частіше обстрілювати українську столицю. Про це стало відомо із коментаря військового, який він дав в ефірі 24 каналу.

За його словами, окупанти зараз зосередили свої сили на тому, щоб знищити критичну інфраструктуру та залишити українців без електроенергії. Особливо значні зусилля вони спрямували на атаки по Києву.

"Росіяни найбільше б'ють Києвом. Саме Київ - мета номер один для ворога. Навіть не сама столиця, а об'єкти критичної інфраструктури", - сказав він.

Гнат також пов'язує інтенсивні обстріли Києва з тим, що в РФ закінчуються запаси ракет.

"Якби були ракети, то росіяни били б у всіх напрямках: і за логістикою, і, можливо, мостами. Мабуть, вчинили б так, як кажуть пропагандисти на російському телебаченні. Мовляв, в Україні треба перебити всі переправи, залізниці, вокзали", - наголосив спікер.

Читайте также