У Київській області відкрили 412 пункти незламності (Список адрес)

На території Київської області на тлі відключень електроенергії та ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі відкрили 412 пунктів незламності

На території Київської області на тлі відключень електроенергії та ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі відкрили 412 пунктів незламності. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що у регіоні 288 пунктів відкрито місцевою владою, 58 відкрили представники бізнесу, а ще 66 розгорнула Державна служба з надзвичайних ситуацій. Зазначається, деякі локації вимагають облаштування.

Адреси пунктів можна переглянути на сайті Київської ОВА, на ресурсах місцевої влади, а також на сайті nezlamnist.gov.ua.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що мешканці української столиці можуть бути з електроенергією на Новий рік, але за умови відсутності нових масованих ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це він заявив на засіданні уряду.

За його словами, енергетикам вдалося зменшити кількість аварійних відключень електроенергії. Він зазначив, що Росія готується до нових атак на енергетичну інфраструктуру України.

Шмигаль заявив, що держава перебуває у постійній готовності до нових обстрілів, водночас він сказав, що у разі відсутності нових обстрілів новорічні свята пройдуть без аварійних відключень світла.

Читайте также