У Yasno розповіли про зміну ситуації з відключеннями світла у Києві

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про зміну ситуації із відключеннями електроенергії в українській столиці

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про зміну ситуації із відключеннями електроенергії в українській столиці. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував у соціальних мережах генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, ситуація в енергетичній системі Києва стабілізується, а обмеження стають дедалі прогнозованішими. Він зазначив, що завдяки роботі енергетиків можна буде повернутися до планових графіків найближчим часом.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що мешканці української столиці можуть бути з електроенергією на Новий рік, але за умови відсутності нових масованих ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це він заявив на засіданні уряду.

За його словами, енергетикам вдалося зменшити кількість аварійних відключень електроенергії. Він зазначив, що Росія готується до нових атак на енергетичну інфраструктуру України.

Шмигаль заявив, що держава перебуває у постійній готовності до нових обстрілів, водночас він сказав, що у разі відсутності нових обстрілів новорічні свята пройдуть без аварійних відключень світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися