Нова пошта підвищить ціни на доставку з 1 січня: скільки потрібно платити

У компанії Нова пошта підвищать ціну на доставку посилок з 1 січня — йдеться про пересилання до відділень та пошти

У компанії "Нова пошта" підвищать ціну на доставку посилок з 1 січня — йдеться про пересилання до відділень та поштоматів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою НП.

Відомо, що вартість доставки документів у фірмовому картонному конверті до відділення та поштомату "Нової пошти" зросте на 10 гривень – до 55 гривень за відправку. Доставка посилок між відділеннями та поштаматами по Україні коштуватиме: до 2 кілограмів – 70 гривень, до 10 кілограмів – 100 гривень, до 30 кілограмів – 140 гривень. У компанії це пояснили тим, що витрати продовжують зростати. "Нова пошта" намагається й надалі гарантувати своєчасну та якісну доставку під час війни.

Нагадаємо, що з тало відомо, як працюватимуть Нова пошта та Укрпошта в українській столиці на Новий рік та Різдво. На свята графік роботи поштових відділень України зміниться.  

Відомо, що частина відділень працюватиме менше годин, ніж зазвичай, багато відділень взагалі буде закрито. "Укрпошта" закриє більшу частину своїх відділень по Україні 1 січня.

При цьому на всю країну працюватимуть 20 чергових відділень у більшості регіонів України. Вони працюватимуть за скороченим графіком, багато хто закриється о 14 або 15 годині. Список таких відділень можна знайти за посиланням.

"Нова пошта" відпустить додому всіх своїх працівників 1 січня, цього дня всі відділення будуть закриті. 25, 26 грудня "Нова пошта" працюватиме за звичайним графіком, 31 грудня вона відкриється на годину раніше і працюватиме за графіком суботи.

Щоб не приїхати даремно та не побачити закриту "Нову пошту", варто перевірити графік роботи будь-якого відділення за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

29 грудня 2022, 12:28

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////// Росія випустила 120 ракет: наслідки масованого обстрілу.........ROSSIEI UPRAVLIAET SAMAIA NASTOIASHAIA FASHUSTKAIA DIKTATURA IAVLIAIUSHAIASIA OGROMNOI UGROZOI DLIA CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI........ETO REGRESS NEVEROIATNUI VSEGO CHELOVECHESTVA KOGDA V ROSSII VOTSARILOS'' TAKOE CHUDOVISHNOE UPRAVLENIE OBIAZANNOE BUT'' NEITRALIZOVANNUM I UNICHTOSHENNUM PROGRESSIVNUM CHELOVECHESTVOM.........LIUMPENU ODICHAVSHUE I OZVEREVSHUE OT OGROMNUX DENEG I VLASTNOI VSEDOZVOLENNOSTI===PUTIN I OBSLUSHUVAIUSHAIA EGO XOTELKI ORDO=BANDA NIKOGDA NE SLOMIT SVOBODOLIUBIVUI DUX UKRAINSKOGO NARODA PO LIUBOMU OSVOBODIASHEGO RODNUIU UKRAINU VOENNUM ILI MIRNUM SPOSOBAMI.........ETO AGONIIA PUTINO=RASHUZMA===CHUDOVISHNAIA AGRESSIIA BUINUX KREMLEVSKO=GOSDUMOVSKIX OLIGOFRENOV GADIASHIX UKRAINTSAM DASHE V PRAZDNICHNUE DNI SVETLOGO ROSHDESTVA I SHUZNEUTVERSHDAIUSHEGO NOVOGO 2023 GODA.........NO PUTINO=FASHUSTU =UTVERSHDAIUT NASIL''STVENNUIU SMERT''= BEZ KOTOROI IDEOLOGIIA PUTINIZMA ABSOLIUTNO OBRECHENA........У путина отвергли любые разговоры на основе "формулы мира" Зеленского.......PUTIN I PUTINO=RASHUZM===ETO NE VSIA ROSSIISKAIA ISTORIIA I NE VSE BUDUSHEE ROSSII I SLAVIANSKOGO REGIONA V KOTOROM OBIAZATEL''NO PROIZOIDUT PROGRESSIVNUE ISTINNO DEMOKRATICHESKIE PREOBRAZOVANIIA REAL''NO RAZRESHAIUSHIE NAVSEGDA VSE TSUVILIZATSUONNUE PROBLEMU.......=GNILAIA GNOINAIA OTRUSHKA USSR= ===ETO PUILO=LUKASHENKOVSKAIA IDIOTIIA KOTORAIA BUDET OTTORGNUTA NASTOIASHIMI I BUDUSHIMI POKOLENIIAMI SODRAGAIUSHIMISIA OT BEZUMIIA PRAVITELEI DEGENERATOV ISPOL''ZUIUSHIX NEDORAZVITOST'' UPRAVLENIIA PROIAVLIAIUSHEGO VSE ADSKIE NAIPRESTUPNEISHUE KACHESTVA CHELOVECHESKOI NATURU........Україна для Путіна є смертним вироком – Офіс президента.......UKRAINA===ETO DALEKO NE MALEN''KAIA STRANA OB KOTORUIU =POLOMAL ZUBU= ADOL''F GITLER I OBIAZATEL''NO =POLOMAET ZUBU= ADOL''F PUTIN===MERZKOE NICHTOSHESTVO MASOVO ISTREBLIAIUSHEE LIUDEI RADI BESKONECHNOGO SBERESHENIIA ROSKOSHNOGO SVOEGO SUSHESTVOVANIIA===DER''MA PROTIVNOGO LIUBOMU ZDRAVOMUSLIASHEMU DOSTOINOMU NEZAVISIMOMU CHELOVEKU........=======PUTIN I PUTINIZM SKORO PODOXNUT A UKRAINA I UKRAINSKII NAROD BUDUT SHUT'' VECHNO........=======SMERT'' PUTINU I RUSSKO=FASHUSTKIM ZAXVATCHIKAM.........

Дмитро

29 грудня 2022, 12:23

Пропоную хзяям Нової пошти завести тваринну ферму. Дуже гарно вмієте доїти. Виживати. Та де там - жити за рахунок їнших - це не по-людськи. Так, ще, дякую за розуміння до всіх, для кого війне - НЕ мати рідна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися