Київ був атакований дронами-камікадзе: є влучення в адмінбудівлю

Українська столиця була атакована іранськими дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 30 грудня

Українську столицю атакували іранські дрони-камікадзе Shahed-136 в ніч проти 30 грудня. Про це стало відомо з офіційного коментаря начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, опублікованого прес-службою КМВА.

За його словами, після ракетного удару по інфраструктурі 29 грудня, який не дав окупантам результату, вони атакували місто дронами. У повітряному просторі Києва виявили п'ять БПЛА, усі вони були збиті силами ППО.

Один із безпілотників потрапив до адміністративної будівлі у Голосіївському районі, внаслідок чого будівлю було частково зруйновано, а в житловому будинку поряд є пошкодження вікон. Інформації щодо потерпілих немає.

Нагадаємо, що на території Київської області встановлять спеціальні акустичні датчики, які допоможуть виявляти російські ракети та безпілотники. Про це стало відомо із коментаря начальника Головного управління Національної поліції регіону Андрія Небітова в інтерв'ю виданню Моя Київщина.

За його словами, датчики допоможуть виявляти цілі, які летять на низьких висотах, що покращить протиповітряну оборону та допоможе захистити об'єкти критичної інфраструктури. Він зазначив, що це сприяє обороні не лише електростанцій, а й інших об'єктів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися