На Київщині посилять чергування на Новий рік: що потрібно знати

У Бучі на території Київської області посилять чергування на Новий рік — йдеться про ніч з 31 грудня на 1 січня

У Бучі на території Київської області посилять чергування на Новий рік — йдеться про ніч із 31 грудня на 1 січня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

Відомо, що комендантську годину в новорічну ніч скасовувати не будуть, у місті проходитимуть посилені чергування. Місцевих жителів закликали організувати новорічні святкування з урахуванням правил воєнного часу.

Нагадаємо, що на території Київської області на тлі відключень електроенергії та ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі відкрили 412 пунктів незламності. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що в регіоні 288 пунктів відкрито місцевою владою, 58 відкрили представники бізнесу, а ще 66 розгорнула Державна служба з надзвичайних ситуацій. Зазначається, деякі локації вимагають облаштування.

Адреси пунктів можна переглянути на сайті Київської ОВА, на ресурсах місцевої влади, а також на сайті nezlamnist.gov.ua.

Читайте также