У ДТЕК розповіли про відключення світла у Києві: що потрібно знати

В українській столиці 3 січня продовжуються аварійні відключення електроенергії через наслідки ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

В українській столиці 3 січня продовжуються аварійні відключення електроенергії через наслідки ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії ДТЕК.

За словами енергетиків, причина чергових позапланових відключень у Києві – ушкодження енергетичного об'єкту атакою 2 січня.

Енергетики Київщини та столиці працюють, щоб повернути світло до будинків киян. Але лише за дві доби нового року Київ та регіон пережили масовані атаки ракетами та дронами. Головна мета російських терористів – критична інфраструктура. 80 дронів за два перші дні січня збили підрозділи ЗСУ. На жаль, є пошкодження інфраструктурних об'єктів.

Саме для того, щоб їх відремонтувати та рівномірно постачати киян електрикою, сьогодні вранці застосовують екстрені обмеження.

Нагадаємо, що в українській столиці хочуть зупиняти рух поїздів київського метрополітену під час відключення електроенергії. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, було б економно зупинити роботу метро з 10:00 до 17:00, а зекономлену електроенергію нібито можна перенаправити до будинків місцевих мешканців, які не мають газових плит.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися