На Київщині виявили 11 місць падіння ракет РФ: деталі від поліції

На території Київської області правоохоронці виявили 11 місць падіння збитих ракет російських окупантів, якими вони хотіли вдарити по цивільній інфраструктурі

На території Київської області правоохоронці виявили 11 місць падіння збитих ракет російських окупантів, якими вони хотіли вдарити по цивільній інфраструктурі. Про це повідомив начальник Головного управління національної поліції у Київській області Андрій Небітов.

За його словами, знайдені уламки досліджують співробітники Національної поліції та Служби безпеки України. Небітов уточнив, що у столичному регіоні внаслідок атаки було пошкоджено 8 будинків.

Завдяки дотриманню городянами сигналу повітряної тривоги та правил безпеки обійшлося без поранених та загиблих.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти планують тривалу атаку іранськими дронами-камікадзе Shahed-136 на українську столицю та інші міста. Про це стало відомо із звернення глави держави, яке було опубліковано його прес-службою.

За його словами, лише за два дні нового року військові збили 80 російсько-іранських дронів. Він попередив, що атаки БПЛА можуть бути тривалими, а найближчим часом активність дронів може зрости.

"Ставка може бути на виснаження. На виснаження наших людей, ППО, нашої енергетики. Але маємо зробити — і зробимо все, — щоб і ця мета терористів зазнала провалу, як і всі інші. Українське небо все краще захищається", — сказав Зеленський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися