Відключення світла у Києві стабілізувалися, прогноз сприятливий — Yasno

В українській столиці вдалося стабілізувати ситуацію з відключеннями електроенергії — енергетики мають сприятливі прогнози

В українській столиці вдалося стабілізувати ситуацію з відключеннями електроенергії — енергетики мають сприятливі прогнози. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno Сергій Коваленко.

За його словами, завдяки ЗСУ та постійним ремонтам вдалося стабілізувати ситуацію, а Київ повернувся до стабілізаційних графіків відключень.

Він зазначив, що тепла погода та вихідні допомогли провести свята без відключень. Коваленко заявив про сприятливі прогнози.

Гендиректор Yasno наголосив, що на Київ подаються значні обсяги електроенергії, а тому місто у графіках.

Нагадаємо, що в українській столиці хочуть зупиняти рух поїздів київського метрополітену під час відключення електроенергії. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, було б економно зупинити роботу метро з 10:00 до 17:00, а зекономлену електроенергію нібито можна перенаправити до будинків місцевих мешканців, які не мають газових плит.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися