Київські тролейбуси тимчасово змінять свої маршрути

Зміна руху тролейбусів введуть тільки на два тижні

Ремонт шляхопроводу на перетині двох проспектів - Перемоги і Повітрофлотського призведе до зміни маршрутів громадського транспорту. Йдеться про тролейбуси №№ 92н, 93Н, 94н. Таку інформацію надали в "Київпастрансі".

Так, нові маршрути вступлять в силу з 26 жовтня і будуть діяти до 9 листопада.

З 00:20 до 5:20 рух тролейбусів буде організовано:

Маршрут № 92н від вул. Свободи до вул. Данила Щербаківського за чинним маршрутом, далі - вул. Стеценко - вул. Академіка Щусєва - вул. Юрія Іллєнка - вул. Січових Стрільців - вул. В. Чорновола - просп. Повітрофлотський, далі за діючим маршрутом.

Маршрути №№ 93Н, 94н відповідно від вул. Чорнобильської та просп. Леся Курбаса до просп. Перемоги за діючими маршрутами, далі - вул. Данила Щербаківського - вул. Стеценко - вул. Академіка Щусєва - вул. Юрія Іллєнка - вул. Січових Стрільців - вул. В. Чорновола - просп. Повітрофлотський - вул. Івана Огієнка - залізничний вокзал "Південний".

Як повідомляв портал "Коментарі", новий автобусний маршрут з'явиться на вулицях Києва. Експеримент триватиме місяць. Автобусний маршрут № 102-А курсуватиме від вул. Свободи до станції метро "Академмістечко". Експеримент триватиме до з 20 жовтня по 20 листопада з метою вивчення попиту пасажирів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися