Київ визнали почесно найкращим містом світу 2023 року

Експерти заявили, що столиця України – маяк мужності та стійкості

Київ став почесно найкращим містом світу 2023 року. Українська столиця була названа маяком мужності та стійкості. Про це повідомляє World's Best Cities. Відповідний рейтинг було опубліковано виданням Resonance, передає Київ.Медіа.

Експерти представили рейтинг ста найкращих міст світу для життя, роботи, інвестицій і подорожей у 2023 році, серед яких Лондон посів перше місце, а Париж та Нью-Йорк йдуть далі у списку.

Говорячи про Київ, експерти зазначили, що українська столиця є маяком мужності та стійкості в боротьбі з російським агресором.

Про столицю написали, що Київ є великим діловим центром України. У житловому фонді міста переважають багатоквартирні будинки та сучасні житлові комплекси. Добре розвинена транспортна інфраструктура представлена системою метро, автобусами, тролейбусами і трамваями. У місті є на що подивитися і чим зайнятися, бо Київ багатий на визначні місця та пам'ятки.

Києво-Печерську лавру назвали символом Києва. А найбільше досягнення столиці - це її дух, який російські окупаційні війська не змогли зломити.

Поїзд Київ — Кишинів потрапив до топ найкращих залізничних маршрутів Європи. Безперервна робота "Укрзалізниці" за графіком під час повномасштабної війни з російськими окупантами стала символом стійкості, а відновлення маршруту між Києвом і Кишиневом після 24 років перерви є дуже важливим.

Читайте также