На Київщині ускладнилася ситуація з теплопостачанням

Монополісти-постачальники призупинили постачання тепла в Кагарлицькій громаді

У 2023 році ситуація з теплопостачанням у Кагарлицькій громаді дещо ускладнилася. Зокрема, це стосується опалення соціальних і культурних об'єктів у громаді. Про це повідомила пресслужба Кагарлицької міської ради, пише Київ.Медіа.

За словами мера міста Олександра Панюти, монопольні постачальники тимчасово припинили постачання теплової енергії.

Олександр Панюта заявив, що з початку 2023 року постачання теплової енергії для опалення об'єктів соціально-культурного призначення в Кагарлицькій громаді є нестабільним, а саме в Кагарлицькому ліцеї №1, Кагарлицькому ліцеї №3, Кагарлицькому ліцеї №4, КЗДО "Теремок" КМР, КНПКМР "Кагарлицька багатопрофільна лікарня", Кагарлицькому міському центрі культури та дозвілля  (Пункт Незламності), Центрі зайнятості, роті охорони, другому відділі Обухівського районного центру комплектування та соціальної підтримки.

Опалення загалом дев'яти об'єктів, включно зі школами, дитячими садками та лікарнями, було припинено.

Про причини припинення подачі тепла у місцевій владі не повідомили. Це питання буде вирішуватися окремо з компаніями-постачальниками тепла.

Опалення у Києві при відключеннях світла: як не переплатити за тепло. В ефірі телемарафону мешканцям Києва розповіли, чому важливо вчасно передавати показання лічильників тепла, як у платіжках враховуються перерви у постачанні послуг та як проводяться корегування нарахувань за теплопостачання.

Читайте также