Ракетний удар по Києву: у розвідці розповіли про підготовку Росії

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибицький розповів про підготовку російських окупантів до нового масованого ракетного удару

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибицький розповів про підготовку російських окупантів до нового масованого ракетного удару. Про це стало відомо з його коментаря в інтерв'ю газеті РБК-Україна.

За його словами, російська авіація наводить тренування літаків та екіпажів, триває процес підготовки до наступного обстрілу України. Він зазначив, що багато залежатиме від погоди.

Наповнимо, що глава Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба розповів, скільки було збито ракет і дронів над регіоном з 31 грудня. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав журналістам в ефірі національного телемарафону.

За його словами, останні чотири дні справді були дуже складними. Ракетні обстріли чергувалися з нічними атаками дронів.

Загалом близько 60 дронів було знищено над Київщиною протягом останніх чотирьох днів. Також понад 30 ракет атакували Київщину, їх було знищено.

Кулеба зазначив, що у регіоні є пошкодження об'єктів критичної інфраструктури, проте електропостачання здійснюється у звичайному режимі – без екстрених чи планових відключень. Більше того, на Київщині пошкоджено 28 будинків, проте руйнування незначні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися