На Київщині почали діяти нові графіки відключення світла: деталі

На території Київської області почали діяти нові графіки відключення електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

На території Київської області почали діяти нові графіки відключення електроенергії після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Відомо, що оновлений графік складається з трьох категорій: білий колір на графіці - в цей час планується включення світла, сірій колір на графіці - в ці години світла не буде, з вітло-сірий колір на графіці - можливі відключення, якщо дисбаланс в енергосистемі збільшуватиметься.

Для рівномірності та послідовності відключень відтепер усі споживачі поділені на 4 групи замість двох, як було раніше. Переглянути графік відключень світла на своїй вулиці можна за посиланням.

Нагадаємо, що В українській столиці можливе запровадження аварійних обмежень електроенергії через навантаження в енергетичній мережі. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno Сергій Коваленко.

За його словами, 4 січня Київ цілий день жив за стабілізаційними графіками відключення світла. Він зазначив, що завдяки зусиллям енергетиків світло відключення не є групами.

Коваленко заявив, що можуть відбуватися аварійні відключення не за графіком через аварії на лініях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися