Резніков розповів про плани Росії щодо захоплення Києва: подробиці

Міністр оборони України Олексій Резніков розповів про плани російських окупантів щодо захоплення української столиці на початку повномасштабного вторгнення

Міністр оборони України Олексій Резніков розповів про плани російських окупантів щодо захоплення української столиці на початку повномасштабного вторгнення. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

За його словами, військово-політичне керівництво РФ планувало взяти під контроль урядовий квартал Києва менш як за добу після початку вторгнення. Резніков нагадав, що у багатьох країнах світу вважалося, що Україна впаде протягом 72 годин.

"Я особисто бачив секретні накази командирів десантників російських спецпідрозділів, які мали через 12 годин з моменту навали контролювати урядовий квартал Києва. Але, як ви розумієте, якщо я його побачив, його взяли з тіла вбитого десантника нашими представниками сектору безпеки та оборони. І коли ми це показали і показали, що це не маленька радянська армія воює з великою радянською армією, де, звичайно, маленька радянська армія приречена на поразку, а це сучасна, нова, оновлена українська армія, армія української нації, яка воює зовсім не по- радянськи. Вся Україна показала, що ми не здамося", – розповів він.

За словами Резнікова, країни ЄС мають пріоритет безпеку, заради якої вони можуть намагатися вести "business as usual", а в українців – свобода.

"Для нас свобода – важливіше. І ми ризикуємо, ми не здалися, не почали писати якісь капітуляційні угоди, на що, в принципі, розраховували зокрема наші партнери. Але коли вони зрозуміли, що інакше не буде, ми не здамося і ще й здатні їх бити, вони в це повірили і захотіли стати співавторами перемоги", - додав міністр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

6 січня 2023, 14:32

врёт...

Антифа

6 січня 2023, 11:49

да этож чисто Гейзенберг, сто пудов метом барыжит, не удивлюсь если и сам закидывается))..

OBZ

6 січня 2023, 10:10

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////// =========NE POSESHAITE ROSSIIANE PUILO XRAM===ETO NEDOPUSTIMUI SRAM........ROSHDAIUT PUTIN I KIRILL CHUDOVISHNOE ZLO..........S VELIKIM PRAZDNIKOM XRISTOVA ROSHDESTVA VAM ROSSIIANE SOVSEM NE POVEZLO........NE MOG RODIT''SIA NASH ISUS XRISTOS V MOSKOVII DIKOI SLAVIA''SHEI PUILO CHERTA.........PUTIN I KIRILL SLAVIAT SEKTU ANTIXRISTA.........NE SLAV''TE ROSSIIANE V XRAMAX=Z ROSHDESTVO ANTIXRISTA===PUILOVSKOI MRAZI BESOVSKOI UBIITSU VSEX LIUDEI.......KIRILL I PUTIN NAMNOGO XUSHE XISHNUX BEZUMNUX VSEX ZVEREI.........XRISTA KAZNILI TAKIE NELIUDI KAK PUTIN I KIRILL 2000 LET NAZAD..........RASHUSTU PUTIN I KIRILL VEDUT ROSSIIU V AD.........SEICHAS DOBRO ROSHDAET I LIUBOV'' PREKRASNAIA STRANA===BUD'' SCHASTLIVA S XRISTOM RODIVSHUS'' NAVSEGDA LIUBIMAIA RODNAIA UKRAINA.........=========S ROSHDESTVOM XRISTOVUM VSEX XRISTIAN PREZIRAIUSHIX PUTINO=RASHUZM ABSOLIUTNOE ZLO...........========ROSSIIANE===IZBEGAITE POPADANIIA V XRAMU NA PRAVOSLAVNOE ROSHDESTVO 6=7=GO IANVARIA NAPOLNENNUE PASKUDNOI IDEOLOGIEI PUTINIZMA..........=======POP KIRILL CHADIT KADILOM NASLASHDAIAS'' CHIKATILOM===PUTINUM........ETO ON PUILO UBIL SOTNI TUSIACH LIUDSKIX SHUZNEI........PUTIN I KIRILL===DVA MAN''IAKA DVA UBIITSU PROGRESSIVNOI DOBROI SHUZNI.........LIUDI BORISA NEMTSOVA===ROSSII NOVOI OPORU===NE XODITE V XRAMU ANTIXRISTOVU........=======S ROSHDESTVOM XRISTOVUM VSEX XRISTIAN PREZIRAIUSHIX PUTINO=RASHUZM===ABSOLIUTNOE ZLO............ Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/14731-otklyucheniya-sveta-v-yasno-soobschili-o-roste-avariy-iz-za-pogody.html © Comments.ua

Лана

6 січня 2023, 10:10

Можно узнать, как это "он был взят из тела убитого десантника"?приказ был вшит в тело?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися