На Київщині почали міняти аварійні електромережі: що зміниться

У Броварах на території Київської області енергетики компанії ДТЕК розпочали роботи із заміни та ремонту аварійних електромереж

У Броварах на території Київської області енергетики компанії ДТЕК розпочали роботи із заміни та ремонту аварійних електромереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого місцевими інформаційними ресурсами.

Відомо, що минулого тижня працівники ДТЕК та ЖЕКів обстежили зовнішні кабельні мережі згідно з актами розмежування. Оцінювали загальний стан, цілісність ізоляції та працездатність, щоб відновити їх у найкоротші терміни.

Наприклад, будинок на вулиці Олімпійська, 6-А, де траплялося найбільше за цей час аварій, має акт розмежування із ДТЕК із 2013 року.

Після отримання технічних умов з'ясувалося, що частина прокладеного кабелю є абонентською, належить будівлі, і піклуватися про неї повинна компанія, що управляє.

Працівники ДТЕК у своїх щитових відрегулювали та замінили обладнання, а також прийняли в роботу від ЖЕКів звернення. Така ревізія стала необхідною через ворожі обстріли, внаслідок яких під час численних відключень електроенергії, віялових та аварійних відключень лінії електропередач не витримують напруги та виходять з ладу.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про те, якими будуть відключення електроенергії в українській столиці 10 січня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

Відомо, що у країні відчувається брак генерації електрики та ускладнення через аварії.

Кияни та мешканці столичного регіону попереджають про те, що на ранок ДТЕК прогнозує планові графіки обмежень подачі електрики.

Читайте также