На Київщині почали міняти аварійні електромережі: що зміниться

У Броварах на території Київської області енергетики компанії ДТЕК розпочали роботи із заміни та ремонту аварійних електромереж

У Броварах на території Київської області енергетики компанії ДТЕК розпочали роботи із заміни та ремонту аварійних електромереж. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого місцевими інформаційними ресурсами.

Відомо, що минулого тижня працівники ДТЕК та ЖЕКів обстежили зовнішні кабельні мережі згідно з актами розмежування. Оцінювали загальний стан, цілісність ізоляції та працездатність, щоб відновити їх у найкоротші терміни.

Наприклад, будинок на вулиці Олімпійська, 6-А, де траплялося найбільше за цей час аварій, має акт розмежування із ДТЕК із 2013 року.

Після отримання технічних умов з'ясувалося, що частина прокладеного кабелю є абонентською, належить будівлі, і піклуватися про неї повинна компанія, що управляє.

Працівники ДТЕК у своїх щитових відрегулювали та замінили обладнання, а також прийняли в роботу від ЖЕКів звернення. Така ревізія стала необхідною через ворожі обстріли, внаслідок яких під час численних відключень електроенергії, віялових та аварійних відключень лінії електропередач не витримують напруги та виходять з ладу.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про те, якими будуть відключення електроенергії в українській столиці 10 січня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

Відомо, що у країні відчувається брак генерації електрики та ускладнення через аварії.

Кияни та мешканці столичного регіону попереджають про те, що на ранок ДТЕК прогнозує планові графіки обмежень подачі електрики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киянин

10 січня 2023, 18:56

Графіки в Києві не працюють другу добу, це абсолютна брехня, а ДТЕК не визнаючи цього займається по суті свавіллям, бо світло другу добу вимикають з ранку і до пізнього вечора, з 8 до 19 вчора і сьогодні його нема з 7.30 і сказали з'явиться не раніше 22 години. В ночі теж вимикають на чотири години, по суті світло за добу є не більше чотирьох годин, але ДЕТЕК це називає плановими графіками, допомога рашистам у чистому вигляді, не розхитали суспільство обстрілами, ДТЕК допоможе свавільними відключеннями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися