У Києві презентували нові аудіоекскурсії та 3D-тури столицею

Проєкт виконує одразу декілька важливих місій з підвищення обізнаності про столицю

На порталі туристично-культурного хабу представлено 16 аудіоекскурсій Києвом, кожна з яких доступна до відвідування. Про це повідомляє Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА.

Проект одночасно виконує кілька важливих місій: підвищення обізнаності слухачів про Київ з різних точок зору та надання можливості познайомитися зі столицею онлайн. Він також є інклюзивним, з інтерфейсом, адаптованим до потреб людей з вадами зору, що дозволяє будь-кому "прогулятися" онлайн та безкоштовно прослухати всі маршрути.

Обирайте один з 16 доступних маршрутів, щоб дослідити гастрономічне минуле та сьогодення Києва, побачити місто з висоти, поєднати сучасний центр міста з історичним Подолом тощо за посиланням https://guide.kyivcity.gov.ua/trips.

На порталі туристично-культурного хабу можна знайти корисну інформацію про туристичні об'єкти та події, туристичні інформаційні центри, аудіо- та 3D-екскурсії містом, карту метрополітену, громадського транспорту та багато іншого. В іншому розділі відвідувачі можуть побачити 3D-тури київськими будівлями, зруйнованими та пошкодженими внаслідок російського вторгнення.

Туристично-культурний хаб Києва вже відвідало близько 400 000 користувачів з більш ніж 30 країн світу.

Важливі для Києва об'єкти тепер можна побачити у форматі доповненої реальності. Туристично-культурний хаб "Київ Цифровий" презентував проєкт, за допомогою якого можна побачити важливих для Києва постатей у форматі АR.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися