На Київщині відремонтували десятки багатоповерхівок (ВІДЕО)

Як виглядають відремонтовані будинки

В Бучі замінили покрівлі всіх будинків по вулиці Енергетиків. Про це повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

За його словами, два десятки багатоквартирних будинків тепер мають нові перекриття та утеплені горища. Деякі з цих об’єктів були пошкоджені під час обстрілів російських окупантів, а інші повинні були пройти планову реконструкцію.

"Погода іноді була не на нашому боці, але підрядники зробили все можливе, аби за теперішніх умов забезпечити вчасні поставки матеріалів та закінчити роботи якнайшвидше", — заявив Федорук.

Мер Бучі додав, що багатоквартирні будинки відремонтували коштом місцевого бюджету та за фінансової підтримки Київської обласної військової адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгороді тривають ремонтні роботи пошкоджених ракетними обстрілами російських окупантів багатоквартирних житлових будинків. Зараз ведуться відновлювальні роботи будинків на вулиці Грушевського. Наприкінці листопада російська ракета влучила в одну з багатоповерхівок. Капітальний ремонт житлового будинку розпочнуть після розробки проектно-кошторисної документації. Вибуховою хвилею також було пошкоджено ще вісім багатоквартирних будинків та школа поруч. На цих об’єктах вже замінили вікна та ремонтують дахи. Завершити відновлювальні роботи планують до кінця місяця.

Нагадаємо, в Гостомелі триває капітальний ремонт пошкоджених під час обстрілів та бойових дій з російськими окупантами житлових будинків. Три нових об’єкти житлової інфраструктури почнуть відновлювати після затвердження проектно-кошторисної документації. Мова йде про капітальний ремонт в житлових будинках на вулиці Садова, 21 та 22, а також на вулиці Рекунова, 1.

Читайте також, що у Києві обмежили продаж квартир у недобудованих багатоповерхівках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


дом

12 січня 2023, 09:00

Вседорук - талантливий вор,при любой власти виживает,они у него в кармане))

КИЕВЛЯНИН

12 січня 2023, 08:50

ЦЄ ЯК В ЕВРОПІ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися