Херсон отримав від Києва п'ять одиниць спецтехніки

Працювати в Херсоні зі столиці приїхали 10 водіїв спецтехніки

Київ передав Херсону п'ять одиниць спецтехніки для прибирання територій громади від сміття. Про це повідомили у прес-службі Херсонської міської ради.

Очільниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова особисто звернулася до мера Києва Віталія Кличка та Асоціації міст України за підтримкою у наданні техніки для прибирання сміття на території Херсонської громади.

Обладнання вже прибуло і працює у Херсоні. Зокрема, п'ять одиниць техніки: два самоскиди та три сміттєвози, один з яких - подарунок від столиці.

Крім того, Київська міська рада та Гуманітарний штаб КМДА передали 60 нових сміттєвих баків, 20 рулонів (7 200 кв. м) плівки для тимчасового заклеювання розбитих ворожими обстрілами вікон, а також 60 бронежилетів для працівників комунальних служб.

Крім того, 10 водіїв спецтехніки вирушили працювати до Херсона.

Нагадуємо, що Херсон отримав виділену Києвом допомогу у розмірі 50 млн грн. Київ продовжує підтримувати громади, які постраждали від російської окупації. Херсон отримав кошти, виділені столицею на відновлення та життєзабезпечення міста, звільненого від російських варварів.

На прохання Військової адміністрації Херсону було ухвалено рішення про підтримку міста, яке перебувало під окупацією з перших днів повномасштабного вторгнення, під час якого міський голова був викрадений окупантами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися