"Київхліб" отримав від Німеччини генератор: понад 1 млн осіб забезпечать хлібом

Потужний генератор дасть змогу забезпечити хлібом більш ніж 1 млн людей з Київщини та Чернігівщини

На одне з підприємств ПАТ "Київхліб" доставлено генератор, переданий Федеральним агентством з технічної допомоги (THW) для підтримки виробництва продуктів харчування в Україні. Це дозволить компанії забезпечити хлібом понад 1 млн осіб у Київській та Чернігівській областях. Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України, передає КВ.

Зазначається, що цей генератор є одним з перших десяти генераторів, переданих Федеральним агентством з технічної допомоги (THW) за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини для підтримки виробництва продуктів харчування в Україні. Наразі, навіть під час відключення електроенергії, виробництво продуктів харчування продовжиться, і свіжим хлібом безперебійно забезпечуватимуться понад мільйон мешканців Київської та Чернігівської областей.

Німеччина надасть загалом 25 генераторів виробникам продуктів харчування, у тому числі у прифронтових областях. Зокрема, ще один генератор було направлено до Херсонської області для випікання хліба на у "Херсонському хлібокомбінаті".

Нагадуємо, що Київ отримав від Тайваню два потужні генератори для критичної інфраструктури. Києву передали перші два генератори потужністю 300-800 кВА. Це відбулося у рамках реалізації меморандуму про допомогу столиці у придбанні альтернативних джерел енергії для обігріву населення між Києвом та Тайванем.

На Київщині лікарні забезпечили резервним електропостачанням. В Київській області в умовах енергетичного терору з боку російських окупантів медичні заклади забезпечують альтернативними джерелами енергії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися