Заступник голови Київської ОВА продовжить боротьбу за посаду директора НАБУ

Комісія вирішила допустити Віталія Власюка до наступного етапу конкурсу

Заступник голови Київської ОВА Віталій Власюк продовжить боротьбу за посаду директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на дані, опубліковані Комісією з проведення конкурсу на зайняття посади Директора НАБУ.

16 січня оголосили рейтинг кандидатів за результатами тестувань та затвердили інформацію про претендентів на зайняття посади. Комісія прийняла рішення про допуск до участі у наступному етапі конкурсу кандидатів, які посіли 1-22 місця. Серед них Віталій Власюк, заступник голови КОВА Олексія Кулеби.

Віталій Власюк народився у Вінниці. Закінчив Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка за спеціальністю "міжнародне право". Заступник голови КОВА є кандидатом юридичних наук. З 2020 по 2022 рік Віталій Власюк працював радником в.о. Міністра енергетики та екології Буславець О.А., Міністра Кабміну України Немчінова О.М., Міністра цифрової трансформації України Федорова М.А. 

Нагадуємо, що рятувальникам Київської області представили нового керівника. 5 січня у Головному управлінні ДСНС відбувся захід з нагоди представлення нового очільника рятувальників Київської області – полковника Служби цивільного захисту Анатолія Мусієвича. Олександр Доценко, директор Департаменту персоналу Державної служби України з надзвичайних ситуацій, презентував новопризначеного начальника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися