Київ продовжить членство у престижній туристичній організації

Організація ICCA пов’язує діяльність індустрії туризму з ринком міжнародних зустрічей та обміну інформацією

Столиця України Київ і надалі буде членом ICCA (International Congress and Convention Association), міжнародної асоціації, яка об’єднує провідних професіоналів у сферах сервісу, транспорту та організації міжнародних заходів. Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА.

Протягом 60 років ICCA відіграє важливу роль у з’єднанні діяльності туристичної індустрії з ринком міжнародних зустрічей та обміну інформацією, як зазначила начальниця Управління Марина Радова. Київ у 2019 році став членом ICCA, і Управління запустило низку проектів, пов’язаних із розвитком MICE-туризму у столиці. 

Враховуючи російську агресію та воєнний стан в Україні, наразі неможливо організовувати масштабні заходи світового рівня. Тож членство в асоціації є дуже важливим, щоб після перемоги залучити якомога більше міжнародних партнерів.

Марина Радова висловила щиру вдячність керівництву ICCA за можливість залишитися членом престижної туристичної організації в 2023 році на безкоштовній основі. Така підтримка вплине на якісне відновлення туризму Києва.

Нагадуємо, що важливі для Києва об'єкти та діячів тепер можна побачити у форматі доповненої реальності. Туристично-культурний хаб "Київ Цифровий" презентував проєкт, за допомогою якого можна побачити важливих для Києва постатей та архітектуру у форматі АR.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися