Росія може бити по Києву ракетами С-400 з Брянської області — ЗСУ

Російські окупанти можуть завдавати ударів по українській столиці ракетами комплексу С-400 з території Брянської області РФ - вони можуть бити на відстань понад 200 кілометрів

Російські окупанти можуть завдавати ударів по українській столиці ракетами комплексу С-400 з території Брянської області РФ - вони можуть бити на відстань понад 200 кілометрів. Про це повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі 5 каналу.

За його словами, увага громадян до комплексів С-400 з'явилася після ракетних ударів по Києву 14 січня, він зазначив, що вся прифронтова зона вже півроку перебуває під загрозою цього озброєння противника.

Гнат заявив, що росіяни вдарили з нового напрямку — з Брянської області РФ, а сам комплекс С-400 може бити на відстань більш ніж 200 кілометрів.

Нагадаємо, що з пікера Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат розповів, чи можливий повторний десант російських окупантів на околиці української столиці, як це було 24 лютого. Про це розповів під час виступу в ефірі національного телемарафону.

За його словами, повторення десантної операції на околицях Києва – сьогодні зовсім нереалістичний сценарій.

"Тоді ми не очікували такого зухвалого ходу від Росії. Тоді не вдалося захопити, не вдасться і зараз. Тепер пролетіти просто так у столицю і висадити десант із ІЛ-76 не вдасться жодним чином, і до кордону не вдасться долетіти. Тут можна спати спокійно. ", - додав спікер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися