Кличко заявив, що Німеччина ухвалила позитивні рішення щодо зброї

Міський голова української столиці Віталій Кличко, що уряд Німеччини ухвалив рішення щодо постачання нових озброєнь для Збройних Сил України

Міський голова української столиці Віталій Кличко, що уряд Німеччини ухвалив рішення щодо постачання нових озброєнь для Збройних Сил України. Про це він повідомив під час виступу в ефірі національного телемарафону.

За його словами, на Всесвітньому економічному форумі у Давосі він зустрівся з міністром економіки та віце-канцлером Німеччини Робертом Хабеком.

Він зазначив, що на зустрічі обговорювалися постачання озброєнь, а позитивні рішення ухвалено. Кличко пообіцяв добрі новини від союзників найближчим часом.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдавати ударів по українській столиці ракетами комплексу С-400 з території Брянської області РФ — вони можуть бити на відстань понад 200 кілометрів. Про це повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі 5 каналу.

За його словами, увага громадян до комплексів С-400 з'явилася після ракетних ударів по Києву 14 січня, він зазначив, що вся прифронтова зона вже півроку перебуває під загрозою цього озброєння противника.

Iгнат заявив, що росіяни вдарили з нового напрямку — з Брянської області РФ, а сам комплекс С-400 може бити на відстань більш ніж 200 кілометрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися