Бровари: Клименко пояснив, чому Монастирський та все керівництво МВС були в одному гелікоптері

Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ Ігор Клименко пояснив, чому загиблий голова МВС Денис Монастирський та все керівництво відомства були в одному гелікоптері під час трагедії у Броварах

Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ Ігор Клименко пояснив, чому загиблий голова МВС Денис Монастирський та все керівництво відомства були в одному гелікоптері під час трагедії у Броварах. Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

За його словами, в Україні йде повномасштабна війна і керівники всіх рівнів наражаються на ризик, оскільки вони повинні знати, що відбувається на фронті та прифронтових областях. Він зазначив, що чиновники мають знати, як служать їхні підлеглі.

“Це можна тільки побачити на власні очі. Тому і міністр Монастирський і перший заступник Єнін дуже часто перебували на фронті і не боялися цього. На жаль, ця трагедія має показати нам, що справді війна триває. Не було б війни, не було цієї катастрофи. Не було б війни – ми мирно працювали б. Тому зараз важко про це говорити, як вони мають сідати у вертоліт чи не мали, є трагедія, є висновки і вже є робота з сьогоднішнього дня”, — сказав Клименко.

Нагадаємо, що з реді загиблих в авіакатастрофі в Броварах - три посадовці з керівництва Міністерства внутрішніх справ, три пілоти Державної служби з надзвичайних ситуацій, три пасажири - помічниця, охоронець міністра та фотограф. Про це повідомив Сергій Крук, голова Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Загинули керівники МВС Денис Монастирський, Євген Єнін та Юрій Лубкович. Загиблі члени екіпажу: Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов.

Заступник Міністра внутрішніх справ Богдан Драп'ятий назвав імена ще двох загиблих. Загинули Тетяна Шутяк (помічниця Монастирського) та Михайло Павлушко (керівник охорони міністра внутрішніх справ).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися