У Києві можуть надовго відключити воду: де її можна набрати (Адреса)

В українській столиці можуть надовго відключити водопостачання через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі — у Київській міській державній адміністрації розповіли, де можна буде набрати воду

В українській столиці можуть надовго відключити водопостачання через удари російських окупантів по критичній інфраструктурі — у Київській міській державній адміністрації розповіли, де можна буде набрати воду. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби КМДА.

Відомо, що у столиці збільшили кількість генераторів для підключення бюветів за тривалого блекауту. Загалом у місті працює понад 170 бюветних комплексів, більшість із них забезпечені джерелами альтернативного харчування.

Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, наразі вже 137 бюветів можуть бути підключені до генераторів. Загалом у столиці працює понад 170 бюветних комплексів, роботою яких займається спеціалізоване водогосподарське комунальне підприємство "Київводфонд".

На сайті підприємства розміщено карту бюветів. На карті бювети позначені різними кольорами, зокрема фіолетовим – ті комплекси, які мають можливість підключення до генератора.

Нагадаємо, що в українській столиці 19 січня може змінитися графік відключення світла – енергетики можуть повернути планові обмеження замість екстрених. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував генеральний директор енергетичної компанії-постачальника Yasno Сергій Коваленко.

За його словами, НЕК "Укренерго" знизила орієнтовно на 1,5%-1,6% денні ліміти потужності електропостачання на 19 січня, проте мережеві оператори та енергопостачальник YASNO прогнозують повернення до погодинних графіків у Києві та Київській області.

Коваленко зазначив, що Київ, який пройшов із екстреними відключеннями, наблизився до стабілізаційних.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Любов

19 січня 2023, 14:48

Хабеас, є причина.Є наслідки.Причина рашисти,путлер які пішли війною в Україну.Вимкнення води,світла це наслідки руйнування ними нашої інфраструктури.

Хабеас

19 січня 2023, 13:59

Любов, воду та світло відключають не рашисти. І ціну в 7 раз на єлектроєнергію, збираються підняти наші "добрі" керманичі.

Любов

19 січня 2023, 13:20

Навіщо писати,а тим більше давати карту бюветів???Кияни про них самі знають.Для рашистів категорично не треба про це знати.Ще не вистачало нам прильотів по бюветам.Рашисти безжальні і здатні на любу підлість і злочин.Видаліть цю статтю ,особливо карту.Майте розуміння в який час ми живемо.Дякую.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися