Генштаб попередив про загрозу ударів ракетами та дронами по Києву: деталі

У Генеральному штабі Збройних Сил України попередили громадян про загрозу нових ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі української столиці та інших міст

У Генеральному штабі Збройних Сил України попередили громадян щодо загрози нових ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі української столиці та інших міст. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Генштабу.

Військові заявляють, що загроза російських ударів із застосуванням ракет наземного, морського та повітряного базування, а також дронами-камікадзе зберігається по всій Україні.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдавати ударів по українській столиці ракетами комплексу С-400 з території Брянської області РФ — вони можуть бити на відстань понад 200 кілометрів. Про це повідомив речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат в ефірі 5 каналу.

За його словами, увага громадян до комплексів С-400 з'явилася після ракетних ударів по Києву 14 січня, він зазначив, що вся прифронтова зона вже півроку перебуває під загрозою цього озброєння противника.

Гнат заявив, що росіяни вдарили з нового напрямку — з Брянської області РФ, а сам комплекс С-400 може бити на відстань більш ніж 200 кілометрів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Павел

23 січня 2023, 07:42

Игнату нужно "образно выражаясь" язык отрезать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися