На Київщині вирішили проблему безперебійної подачі води: подробиці

У Ворзелі на території Київської області вирішили проблему безперебійної подачі води - йдеться про живлення свердловини генератором

У Ворзелі на території Київської області вирішили проблему безперебійної подачі води – йдеться про живлення свердловини генератором. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Бучасервіс".

Відомо, що на вулиці Мічуріна фахівці підключили мобільний генератор потужністю 50 кВт, який Бучанська громада отримала від Японії.

Комунальники намагаються забезпечити альтернативними джерелами харчування всю критичну інфраструктуру суспільства.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії-постачальнику Yasno закликали мешканців української столиці сплачувати рахунки за електроенергію, незважаючи на часті відключення. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, останнім часом може здатися, що світла немає, тож платити за нього не потрібно.

"Мушу вас запевнити: зараз кожна ваша сплачена гривня важлива", — заявив Коваленко.

Він наголосив, що з початку війни рівень оплат за комуналку впав. Тому обсяги коштів, що надходять для ремонтів мереж та дотримання їх у належному стані, наразі також зменшились.

"Незважаючи на обмеження електроенергії та всі незручності, пов'язані з ними, важливо, щоб усе вчасно платити за спожиту електроенергію. Оскільки у тарифі 20% – це витрати на експлуатацію мереж", – написав він.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися