У ДТЕК розповіли про відключення світла у Київській області: графік

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про ситуацію із відключеннями електроенергії на території Київської області 23 січня

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про ситуацію із відключеннями електроенергії на території Київської області 23 січня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

Відомо, що НЕК Укренерго надала обмеження споживання Київській області на рівні 678 МВт на день та 559 МВт на ніч.

У піковий годинник навантаження такі ліміти становитимуть 50% від потреби області, включаючи побутових споживачів, промисловість та критичну інфраструктуру.

Енергетики зазначають, що такий обсяг електроенергії дозволить здійснювати відключення світла у регіоні у стабілізаційних графіках. Переглянути їх можна за посиланням.

Нагадаємо, що в українській столиці школярі створили спеціальний бот, який повідомляє про відключення електроенергії у кожному окремо взятому будинку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Департаменту освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Чигареви Дмитро та Артем створили програму, яка допоможе кожному планувати свій час та стежити за світлом у своєму будинку.

Світлобот автоматично публікує повідомлення про поточний стан електроенергії у власний Telegram-канал. Створити його можна за посиланням. Бот може працювати як із роутерами, так і зі смартфонами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ᚱᛟᛒᛊᚱᛏᛟ

24 січня 2023, 20:06

По стабилизационным должны вырубать по 2 часа и давать свет на 6, а выходит 4/4 так, что прекратите уже врать насчёт всех этих стабилизиционных графиков, они не действуют.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися