На Київщині має покращитися ситуація з відключеннями світла: подробиці

На території Київської області найближчим часом має покращити ситуацію з відключеннями електроенергіями — енергетики регіону отримали електричне обладнання з шести країн

На території Київської області найближчим часом має покращити ситуацію з відключеннями електроенергіями — енергетики регіону отримали електричне обладнання із шести країн. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Кабінету міністрів.

Відомо, що Київщина для відновлення енергетичної інфраструктури після масованих атак Росії отримала 105 одиниць обладнання загальною вагою 90 тонн від шести країн: Польщі, Австрії, Литви, Південної Кореї, Азербайджану, Нідерландів.

Переданий вантаж включає, зокрема, трансформатори, електростанції резервного живлення, обмежувачі перенапруги, елегазові вимикачі та інше енергетичне обладнання.

Нагадаємо, що в українській столиці школярі створили спеціальний бот, який повідомляє про відключення електроенергії у кожному окремо взятому будинку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Департаменту освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Чигареви Дмитро та Артем створили програму, яка допоможе кожному планувати свій час та стежити за світлом у своєму будинку.

Світлобот автоматично публікує повідомлення про поточний стан електроенергії у власний Telegram-канал. Створити його можна за посиланням. Бот може працювати як із роутерами, так і зі смартфонами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


людмила

25 січня 2023, 08:32

отключение электроэнергии в Славутич Киевской области. Беспредел отключают когда захотят.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися