На Київщині очікуються відключення світла: що потрібно знати мешканцям

У Броварах на території Київської області 24 січня очікуються відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт

У Броварах на території Київської області 24 січня очікуються відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт з боку енергетиків. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Броварів Ігор Сапожко.

За його словами, з 9.00 до 17.00 буде відсутнє електропостачання будинку по вулиці Героїв Небесної Сотні, 9. Будуть виконуватись ремонтні роботи на електричних мережах. Жителів попросили з розумінням поставитися до відключення електрики.

Нагадаємо, що в українській столиці школярі створили спеціальний бот, який повідомляє про відключення електроенергії у кожному окремо взятому будинку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Департаменту освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Чигареви Дмитро та Артем створили програму, яка допоможе кожному планувати свій час та стежити за світлом у своєму будинку.

Світлобот автоматично публікує повідомлення про поточний стан електроенергії у власний Telegram-канал. Створити його можна за посиланням. Бот може працювати як із роутерами, так і зі смартфонами.

Читайте также