На Київщині різко похолодає: очікується до 10 градусів морозу

На території Київської області та в українській столиці очікується різке погіршення погодних умов – температура знизиться майже до 10 градусів нижче за нуль

На території Київської області та в українській столиці очікується різке погіршення погодних умов – температура знизиться майже до 10 градусів нижче за нуль. Про це стало відомо з офіційного прогнозу, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у Києві та області 25 січня хмарно із проясненнями. Без істотних опадів. Швидкість північно-східного вітру становитиме 5-10 м/с.

Температура, що вноситься на території області, буде 4-9° морозу, а вдень від -2° морозу до 3°. У Києві вночі обіцяють 5-7° морозу, а вдень буде близько 0°.

Нагадаємо, що в українській столиці школярі створили спеціальний бот, який повідомляє про відключення електроенергії у кожному окремо взятому будинку. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Департаменту освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що Чигареви Дмитро та Артем створили програму, яка допоможе кожному планувати свій час та стежити за світлом у своєму будинку.

Світлобот автоматично публікує повідомлення про поточний стан електроенергії у власний Telegram-канал. Створити його можна за посиланням. Бот може працювати як із роутерами, так і зі смартфонами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


bazilio

25 січня 2023, 07:54

Брехня!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися